Plasați publicitate
pe cele mai vizitate site-uri din Moldova

  • Sporiți numărul de vânzări
  • Creșteți popularitatea brandului dvs.
  • Informați clienții despre evenimentele semnificative precum lansări de produse, tombole, promoții
Bannere publicitare
Știri business
Publicitate nativă
Publicitate pe rețelele sociale
Materiale foto-video
Publicare sondaje în articole
Difuzare video evenimente
Sponsorizare evenimente
700+
Proiecte finalizate cu succes
5000+

Clienți

mulțumiți

20+
Ani
pe piață
200+
Specialiști
în echipă
Modalități de interacțiune
cu potențialii clienți

Mai multe formate de publicitate - mai multe șanse de a vă atinge obiectivele
Banner
Publicitar
Ajungeți în vizorul unui număr maxim de potențiali clienți. Un cumpărător este cu mult mai predispus să achiziționeze un produs sau serviciu de la un brand pe care deja îl cunoaște. Vă punem la dispoziție mai multe formate de bannere publicitare, care odată ce vor fi accesate, vor redirecționa utilizatorul către site-ul dvs.
Detalii
Știre
Business
Vă puteți promova afacerea, produsul sau serviciul într-un mod discret, prin intermediul știrilor comerciale. Informați potențialii clienți despre avantajele produselor/serviciile dvs., promoții și reduceri, lansări de produse etc. Publicăm o gamă largă de formate de articole: anunțuri, interviuri, reportaje, recenzii, sondaje. 
Detalii
Sesiuni
Foto și video
Creăm conținut foto și video de înaltă calitate. Reportaj comercial, fotografie de studio, interviuri, filmări de evenimente, animație 2D/3D, ședințe video și foto pentru știri, rețele sociale și alte site-uri.
Detalii
Sponsorizare
Evenimente
Nu doar scriem despre evenimente interesante, ci și organizăm evenimente interesante! Fiți sponsor al unuia dintre evenimentele pe care le organizăm și deveniți cunoscut în mod direct de către publicul larg.
Detalii
În noi au încredere


Recenzii

de la clienții noștri

Avantajele serviciilor noastre
de publicitate

Cele mai vizitate site-uri
din Moldova
Rețeaua de publicitate Numbers include cele mai vizitate site-uri de pe moldnet. Vă putem garanta că publicitatea dvs. va ajunge la publicul țintă și astfel potențialii dvs. clienți vor afla despre afacerea și ofertele dvs.
1
Audiență
loială
Imaginea curată și reputația bună a portalurilor noastre determină încrederea și loialitatea utilizatorilor, fapt care asigură vizibilitatea și eficiența știrilor și bannerelor dvs. publicitare.
2
Flexibilitate
preţurilor
Vă puteți planifica bugetul pentru publicitate, iar împreună cu noi să alegeți pachetul potrivit de servicii așa încât să vă încadrați în suma prestabilită fără a cheltui adițional.
3
Afișarea publicității doar
potențialilor clienți
Managerul dvs. personal va configura afișarea publicității în așa fel încât să ajungă anume la publicul interesat de serviciile/produsele dvs.
4
Creativitate, originalitate, profesionalism
Experții noștri vor crea materiale publicitare originale, de înaltă calitate, creative, astfel încât să atragă un număr maxim de clienți pe site-ul dvs.
5
Date analitice
detaliate
Vă oferim acces la un raport detaliat privind rezultatele înregistrate de compania de publicitate. Aceste informații vă pot ajuta să întocmiți un raport intern și/sau să modificați/îmbunătățiți strategia de marketing în viitor.
6
Aveți întrebări?
Contactați managerul pentru a primi informații suplimentare.
Unde poate fi plasată publicitatea Dvs.?
Mai multe formate de publicitate
Soluții individuale
Difuzare video online
evenimente
Desfășurați o tombolă, o conferință, o prezentare? Vreți ca evenimentul să ajungă la cât mai mulți oameni? Profitați de audiența noastră online de pe platformele facebook, youtube, privesc, play.md, vimeo.
Publicitate pe rețelele
de socializare
Oferim servicii de publicarea a fotografiilor, videoclipurilor, materialelor infografice și textelor, pe paginile noastre cu o audiență de peste 200.000 de abonați. De asemenea, tot pe paginile noastre, putem distribui articolele dvs. însoțite de link-ul către site-ul dvs.
Articol nativ și
banner nativ
Publicitate integrată organic în conținutul redacțional: știri, articole, interviuri.
Plasarea sondajelor
în știri
Înserați sondajele direct în articolele dvs., iar utilizatorii vor putea vota prin intermediul platformei votum.md. Obțineți informații importante de la clienții dvs. simplu și rapid.
Oferte
individuale
Serviciu de informare complex. Setul de servicii se stabilește în funcție de necesitățile și cerințele clientului. Prețul variază în funcție serviciile alese. Solicitați informații suplimentare de la managerul nostru.
Publicitatea pe site-urile noastre este eficientă pentru clienți și utilă pentru public
Cum comandați serviciile
de publicitate?
Lăsați-ne datele de contact
Ne puteți lăsa datele dvs. de contact prin orice metodă convenabilă dvs. sau ne puteți suna.
Consultați unul dintre managerii noștri
Managerul nostru vă va contacta și vă va oferi toate informațiile necesare, de asemenea, acesta vă va propune oferta și va calcula bugetul de care aveți nevoie.
Aprobați materiale publicitare
Conform indicațiilor și cerințelor dvs., pregătim materiale publicitare, selectăm site-urile pentru plasare și publicul țintă, după care vi le oferim spre aprobare. 
Publicarea și analiza rezultatelor obținute
Materiale publicitare sunt plasate pe site/-uri. La cererea dumneavoastră, echipa noastră vă poate oferi statistici detaliate privind rezultatele înregistrate.
Lăsați-ne datele dvs. de contact, iar noi vom pregăti o ofertă specială pentru dvs. 
Informații de contact:
+373 22 88 80 01
sales@simpals.com

str. Calea Orheiului 28/1
© 2022 Simpals
Date de contact:
+373 22 88 80 01
sales@simpals.com
str. Calea Orheiului 28/1
Lu - Vi: 09:00 - 18:00
Doriți să primiți o ofertă personalizată? Lăsați contactele dvs și managerul nostru vă va contacta.
Made on
Tilda